22 Temmuz 2013 Pazartesi

ÖSYM TERCİH SONUÇLARI BUGÜN AÇIKLANACAK

Arkadaşlar elimizdeki bilgiler kesin olmasada şuanlık bildiğimiz tek şey bugün yani 22 temmuz pazartesi saat 15:00 da açıklanacağı emin olun sizin kadar bende heycanlıyım çünkü bende tercih bekliyorum inşallah belli olur 

18 Temmuz 2013 Perşembe

2013-2014 ösym tercihleri bitti

evet arkadaşar temmuz 8 de başlayıp 18 de biten yani bugün itibari ile biten 2013-2014 ösym tercihleri bitti bundan sonra iş ösym de ösym lys sınavını beklenenden çok kısa bir sürede açıklandı umuyoruz ki buda öyle olacak bende sizin gibi tercih haberi bekleyenlerdenim herkese bol şans allah yardımcınız olsun :)33

1 Temmuz 2013 Pazartesi

GENÇ KIZ HAYATINI KAYBETTİ !!


AVM Terasından Düşen Kız Kurtarılamadı

AVM Terasından Düşen Kız KurtarılamadıAVM Terasından Düşen Kız Kurtarılamadı
   Gemlik’te meydana gelen olayda 15 yaşındaki bir genç kız ilçe merkezinde bulunan alışveriş merkezinden yere düştü.  K.O.Hastanedeki yaşam mücadelesini kaybetti.
  Olayın ardından çevredekiler tarafından olay yerine 112 acil ambulansı çağrılırken, polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı.
  112 ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı K.O.(15) isimli genç kız Gemlik devlet hastanesine kaldırıldı. Burada ilk müdahalesi yapılan K.O. Bursa Şevket Yılmaz devlet hastanesine sevk edildi.
Burada yaklaşık 4 saat süren çaba sonuç vermeyince genç kız akşam saatlerinde hayatını kaybetti.
Hayatının baharında düştü mü yoksa intihar mı ettiği  belli olmayan K.O.’nun cenazesi kesin ölüm nedeninin tespiti için adli tıp kurumuna sevk edilirken, cenazenin Gemlik’ten kaldırılacağı öğrenildi.
Olay  polis ekipleri tarafından soruşturulmaya başlandı.

BURSA GEMLİK TE AWM NİN TERASINDAN AŞAĞIA DÜŞTÜ !!


Bursalı genç kız AVM'nin terasından düştü

Bursa’nın Gemlik ilçesinde bir alışveriş merkezinin teras katından düşen genç kız yaralandı.
Bursalı genç kız AVM'nin terasından düştü

Gemlik’te 15 yaşındaki K.O. adlı genç kız, ilçe merkezinde bulunan bir alışveriş merkezinin teras katından aşağı düştü.
01 Temmuz 2013
Çevredeki vatandaşlar tarafından ambulans çağrılırken, polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahaleyi olay yerinde yaptığı genç kız, Gemlik Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.